Alla borde unna sig en spaweekend eller en spadag med jämna mellanrum. Det är bra för både kropp och själ och man mår riktigt bra efteråt. Man får ett inre lugn och det känns som att hela kroppen är avslappnad och omhändertagen. För det är just det spa innebär, att få en inre och yttre skönhetsbehandling. Det resulterar i bättre hälsa på lång och kort sikt. Om man ska åka på en sparesa är Liepaja en ort att rekommendera. Här erbjuder man många spaanläggningar, både på hotell men också privata. Liepaja ligger i Lettland och dit kan man ta sig med både färja och flyg. Det går även att bila dit om man hellre föredrar det.

Spaanläggningar i Liepaja

På det femstjärniga hotellet Promenade Hotel Liepaja får man inte bara förstklassig service, utan här kan man också njuta av deras spa. Detta är ett bra tips om man vill kombinera spa och hotell tillsammans. I deras spa erbjuder de både sparitualer och behandlingar för hela kroppen, både till barn och vuxna. Vill man hellre bo i en lägenhet som erbjuder SPA-behandlingar bör man välja Holiday Apartment. Här bor man nära stranden och vattnet, men också nära spaanläggningen. Ett annat populärt resmål där man erbjuder SPA-behandlingar är Maja Apartments, som också hyrs ut som lägenheter. Alldeles i närheten har man tillgång till spat som erbjuder flera olika behandlingar och ritualer.

Varför just Liepaja?

I Liepaja har man ett brett utbud av spaanläggningar till förmånliga priser. Man kan också baka ihop både hotellvistelse och spapaket, vilket är ett alternativ om man inte vet vad man ska välja. Om man bakar ihop både hotell och spa kan man också få ett billigare pris. Det som också gör resmålet populärt är att det finns många anläggningar som har en salig blandning av aktiviteter. De kan erbjuda både spa, gym, bad och behandlingar på ett och samma ställe. Vilket också är ett bra alternativ för den som inte har tid eller ork att åka runt på fler olika ställen.