Lyxbehandlingar


The Luxury Spa Experience

Behandlingen börjar med en helkroppspeeling, därefter följer en helkroppsmassage, sedan blir du inpackad i en ljuvlig body wrap innan det är dags för  en klassisk ansiktsbehandling med frans & brynfärgning samt ansning. Behandlingen avslutas med chokladpraliner och juice.

160 min 2550kr 

Luxury Spa Lyx

Låt oss rå om dig i 2 timmar! Vi börjar med en Body Scrub. Efter det får du sjunka ner i ett kurbad med salter och oljor. Sedan är det dags för en extra lång helkroppsmassage med avslappning för hela kroppen. Som avslutning gör vi en en ansikstskur innehållande ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage. 

Lyx!

120 min – 2150 SEK

Spa Sensation

Behandlingen  börjar  med  fotbad, därefter skrubbas dina fötter och bäddas in en välgörande fotinpackning. Då är det dags för en lyxig ansiktskur med rengöring, mask, skalpmassage och ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med lyxig fotmassage.

Lyx för både topp och tå!

45 min – 845 SEK

Spa Lush

Behandlingen börjar med en rygg och nackmassage, sen  följer en  lyxig fotmassage,  därefter får du en välgörande ansiktsbehandling som innefattar, rengöring, mask, skalpmassage, plockning av bryn och ansiktsmassage.  Härligt!

75 min – 1350kr

Hand- & Fotlyx

En behandling där du sitter i en skön fåtölj. Medan fötterna vilar i ett fotbad får händer och naglar scrub, massage med handkräm. Sedan får även fötterna scrub och massage. I behandlingen ingår också en ljuvligt skön skalpmassage. En utmärkt behandling om du är gravid. Hand- & Fotlyx går även att göra som Duo-behandling.

45 min – 845 SEK

Spa Glory

Denna behandling börjar med en djuprengörande salt scrub som gör din hud mjuk och fräsch. Sedan följer en rygg och nack- massage följt av en ansiktskur. En total avkoppling som gör gott även för kroppen.

75 min – 1300 SEK 

dont hide