Boka behandling


Boka behandling

Här kan du boka din behandling online.

Har du presentkort, smartbox, friskvårdskuponger osv. som betalmedel ringer du 08-243020 eller mailar reisen@luxuryspa.se för att boka. 

Ombokning samt avbokning skall ske minst 24 timmar innan bokad tid annars debiteras fullt pris för bokad behandling. 

 

Du är även välkommen att boka din behandling på reisen@luxuryspa.se eller på telefon 08-24 30 20.
Vi kan vara svåra att nå på telefon om vi är i behandling. Lämna gärna ett meddelande på telefonsvararen, så ringer vi så snart vi har möjlighet!

Meddela vid bokningstillfället om du är allergisk, gravid eller om det är något annat som vi behöver veta för att kunna ge dig en så bra behandling som möjligt!

Här på Luxury Spa kan du även betala din massage via Actiway, Wellnet samt Friskvårdskuponger/friskvårdsappen.

 

Bokningsbekräftelse

En bokningsbekräftelse skickas ut via mail &/eller SMS, kontrollera gärna att alla uppgifter stämmer.

Betalning

Betalning av behandlingen sker till din terapeut med kontanter, kreditkortSwish eller presentkort för både hotellets gäster och endast spagäster. 

Betalar du med presentkort är det viktigt att du kontrollerar presentkortets giltighetstid samt har med det vid ditt besök.

Avbokningsregler

Behandlingar kan avbokas upp till 24 timmar före din behandlingstid. Ej avbokad behandling debiteras fullt pris.

FAQ

  1. Varför är poolen kall? Poängen är att du ska bada växelvis, varmt i bastun och kallt i poolen. Vi har ingen varm pool. Vi har ett kurbad man kan boka för behandling. Dock är det endast för en person. 
  2. Varför är ni svåra att nå på telefon? Vi har ingen som endast svarar i telefonen och därför kan vi vara svåra att nå när vi står i behandling, lättast är då att skicka ett mail eller boka din behandling själv via vår länk ovan. Vi försöker svara så snart som möjligt. 
  3. Finns det badkläder att låna?  Nej, badkläder tar man med sig själv. Badrock, tofflor och handdukar finns att låna. 
  4. Är det både kvinnor och män i relaxen? Ja
  5. Kan man hyra relaxen för en möhippa eller svensexa osv? Nej, vi tar ej emot gäster som vill endast nyttja relaxen. Relaxen ingår när man är spagäst eller hotellgäst. 
  6. Kan man bara komma och basta och bada utan att ta behandling eller vara hotellgäst? Nej. 
  7. Kan ni ta emot större sällskap? Nej
  8. Varför får man inte boka in smartbox behandlingar längre fram än 14 dagar fram i tiden? För att vi ska kunna ta emot så mycket smartbox som möjligt och samtidigt våra andra gäster har vi begränsat smartbox till max 14  dagar fram i tiden. 
  9. Har ni åldersgräns? Nej men vi tillåter inte oväsen i relaxen och målsman ansvarar för sina barn, det är inget badhus och barn får inte vara ensamma i relaxen av säkerhetsskäl. 

 

 

dont hide